Hirdetés

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a kormány döntése alapján, amennyiben elérjük a 4 millió beoltottat a jövő hét közepén (április 28-29), megnyithatnak gyűjteményeink. Reményeink szerint ez azt jelenti, hogy május 3-tól azok számára, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, kinyithat könyvtárunk. Kölcsönzési lehetőség az igazolvány felmutatásával lehetséges. Azok számára, akik nem rendelkeznek igazolvánnyal a könyvtár bejáratánál egy ládában lesz lehetőség a kikölcsönzött könyveket visszaadni. A könyvtár és levéltár helyiségeibe való belépésük az igazolvánnyal nem rendelkezők számára egyenlőre nem lesz engedélyezett!
A könyvtár nyitvatartása még nem a régi, megszokott lesz, hétköznapokon 10-15 óra között várjuk olvasóinkat. 
Május 5-én pedig szintén azok számára, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, megnyílik a levéltár. A levéltár látogatása telefonon vagy e-mailben történt előzetes egyeztetés után lehetséges. 
Az épületben való belépéskor kérjük a bejáratnál lévő kézfertőtlenítő használatát, illetve a maszk használatát az egész épületben továbbra is. 
Kérjük szíves megértésüket, az intézkedések betartását. Továbbra is bíztatjuk mindazokat, akik nem oltották be magukat, hogy regisztráljanak a közös találkozás miatt!
A mielőbbi személyes találkozás reményében, 


                                    Bán Magdolna
                                    könyvtárvezető
 

Flipbook test

 Új Szőlőskert 2020 1. szám
Új Szőlőskert 2020 1. szám
Új Szőlőskert 2020 1. szám