Annotációk / Vélemények

A véleményt megjelenés előtt könyvtárunk ellenőrzi.
Értékelés:



Értékelés: Még nem értékelték (0 szavazat)

2023.11.09. 10:03:11
Forrás: moly.hu
"Mit ebédelt a kőkorszakbeli ember, hogyan folyt le egy görög szümpozion, mit falatozott a római légionárius, és miképpen dőzsöltek a rómaik lakomákon, mit kotyvasztott a középkori ember reggeltől estig a tűzön tartott kontérjában, milyen változást hozott a reneszánsz, és mivel gazdagították ez európai gasztronómiát a távoli világrészek felfedezései és az egyes népek által oly büszkén sajátnak tartott nemzeti eledelek (mi sem vagyunk kivételek!), hogyan alakultak ki külső, idegen hatásokra ezeket mind sorra veszi ez a szórakoztató, olvasmányos könyv, amelyet ezért joggal nevezhetnénk az európai konyhaművészet regényének is."