Őszi nyitva tartás

A rendkívüli járványhelyzetre való tekintettel, könyvtárunk szeptember 7-től az alábbi nyitva tartás szerint működik: hétfő-szerda és péntek: 10:00-15:00, csütörtök: 10:00-18:00. Szombaton a könyvtár egyenlőre zárva tart...

Kedves Olvasóink, Kutatóink, kedves Látogatók! 

A rendkívüli járványhelyzetre való tekintettel, könyvtárunk szeptember 7-től az alábbi nyitva tartás szerint működik: hétfő-szerda és péntek: 10:00-15:00, csütörtök: 10:00-18:00. Szombaton a könyvtár egyenlőre zárva tart. Kizárólag kölcsönzésre van lehetőség továbbra is, számítógéphasználatra és az olvasóterem hosszabb idejű használatára nincs. Kérünk minden olvasót, látogatót, kutatót, hogy irodalomjegyzékét előre küldje el a könyvtár e-mail címére, hogy munkatársaink össze tudják állítani a kért könyveket. 
Az épületbe, látógatótérbe való belépéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt, illetve kérjük, hogy maszkot viseljenek. Amennyiben egyszerre két olvasó is tartózkodik a könyvtárban, kérjük a folyosón várakozzanak. Levéltárunkban kizárólag előre bejelentkezés, a levéltárossal való egyeztetést követően van lehetőség kutatásra.

Megértésüket köszönjük!