Egyetlen szempillantás alatt

Könyvborító
Eredeti cím
In an Instant
Szerző
Suzanne Redfearn
Megjelenés éve
2021
Kiadó
Budapest : Libri
Oldalszám
438
ISBN
978-963-433-826-0
Megrendítő történet veszteségről és szeretetről...

Megrendítő történet veszteségről és szeretetről a Konfortos mennyország és a Hatalmas kis hazugságok rajongóinak. 

A családjával síelni induló, tizenhat éves Finn Miller számára az élet egyetlen szempillantás alatt véget ér, amikor a lakóautó, amelyben utaznak, lezuhan a havas szikláról. Finn tehetetlenül, két világ között lebegve szemléli, ahogy azok, akiket szeret, a túlélésért küzdenek.

A döntések, amelyeket ebben a lehetetlen helyzetben hoznak, az egész életükre kihatnak. És nem csak abban az értelemben, hogy egyetlen jó vagy rossz döntés az életet vagy a halált jelentheti. A túlélés ugyanis sokszor fájdalmasabb és nehezebb, mint maga a halál...

Az Egyetlen szempillantás alatt szívszorító és felemelő történet egy család pusztító tragédiájáról és annak utóhatásairól. Suzanne Redfearn regénye – amelyet gyakran hasonlítanak Alice Sebold Komfortos mennyország című könyvéhez – arra emlékeztet bennünket, hogy bár mindannyian esendők és sebezhetők vagyunk, a szeretet végső soron mégis megmenthet bennünket.

Ahogy a varrás feslik fel, úgy pattannak el az acélkorlátot tartó szegecsek: pukk, pukk. És zuhanunk.

– Mindenki másképpen emlékezik – folytatja Burns. – Hiszen mindenki a maga módján dolgozza fel a traumát, és gyakran még csak nem is hazudnak, amikor máshogyan mesélik el a történteket. Ahogy emlékeznek, az emlékezés módja segít nekik együtt élni az eseményekkel. 

– Értem – mondja Mo. – Értem. És szerintem is pontosan erről van szó. De én erre képtelen vagyok. Én pontosan emlékszem, hogy hogyan történt a baleset, mindenre, és nem tudok úgy tenni. mintha nem történt volna meg, és nem tudok bizonyos részletekről nem tudomást venni.

Flipbook test

 Új Szőlőskert 2020 1. szám
Új Szőlőskert 2020 1. szám
Új Szőlőskert 2020 1. szám