Könyvajánló fejléc


<< Ajánlók >> Egyvonalban Istennel
Borítókép
Simon András
Egyvonalban Istennel
[2017]
Eredeti cím:
Nyelv: magyar
Oldalszám: 285
Kötésmód: puha fedeles kötés
ISBN: 978 963 12 7083 9

A szerző 1958-ban született Budapesten. Közismert grafikus, az "egyvonalas" stílus megalkotója. Férj, édesapa és nagyapa, harminchét éve él házasságban. A lelki élettel és a hittel foglalkozó könyvei révén is nagy népszerűségre tett szert. Rendszeresen tart kiállításokat és előadásokat határokon belül és kívül.

Nem tudtam letenni a könyvet. Egy szuszra olvastam végig a magával ragadó, meghökkentően őszinte, szívből érkező, szívekig elérő, olykor filozofikusan komoly, máskor humorral telített sorokat. Ez a könyv nemcsak egy önéletírás, attól sokkal több. Neurológusként és pszichiáterként minden túlzás nélkül merem mondani, hogy egy igazi tanúságtétel: hála a hit és a szeretet tankönyve.
(Dr. Gőgh Edit)

Nemképet, hanem üzenetet tesznek a falra, akik Simon András grafikáival díszítik az otthonukat. Életrajzi könyve is üzenet, mert szeretetből, vágyakozásból és örömből és örömből született, mint ahogyan a művészete is. Isten vezeti a ceruzáját, hiszen Tőle kérte tehetségét. De örülhetünk, hogy tollat is ragadott, mert ami nem fért el "egy vonalban", az ebben a könyvben a könyvben benne van. Negyven felett is sokat lehet tanulni belőle. Jó szívvel ajánlom.
(Fekete Zsuzsa)

Simon András életének üzenete - ahogyan rajzai és írásai is - útjelzés, Isten szeretetére ébresztés. Őrá mutatás. Az értékes tanúlságtétel mellett ez a könyv élni is tanít. Egy őszinte ember vallomása, aki nehézségei között is életörömre talált, Isten kezébe rejtve szárnyal. Lehet vele együtt és érte dicsérni az alkotót, az Urat.
(Vass Dezsőné Baki Ilona)